Обговорення ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва зі стейкхолдером

Голова ради з якості вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Богдан Шаферівський обговорив проєкти освітніх програм для підготовки фахівців бакалаврського і магістерського рівнів із заступницею начальника управління, начальницею відділу технологій тваринництва, селекційно-племінної роботи та переробної промисловості Департаменту агропромислового розвитку облвійськадміністрації Тетяною Яцик.

Під час обговорення звернули особливу увагу на формування вибіркової частини освітніх програм. Унаслідок спільної роботи дійшли висновку про доцільність перегляду переліків вибіркових дисциплін для розширення і поглиблення компетентностей і програмних результатів навчання, що вкрай важливо для підготовки висококваліфікованих фахівців зі спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Тісна співпраця зі стейкхолдерами суттєво впливає на оптимізацію підготовки спеціалістів з урахуванням вимог, які висувають до них виробники.