Обговорення ОП Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва із д. с.-г. н. Іриною Баньковською

Вкрай важливо при підготовці майбутніх фахівців дослухатися до думки роботодавців, особливо коли співпраця зі стейкхолдерами є досить тривалою і продуктивною. Гаранти освітньої програми Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів освіти Лариса Кузьменко і Світлана Усенко та голова ради з якості освіти за цією спеціальністю Богдан Шаферівський обговорили вищезазначені освітні програми з головною науковою співробітницею лабораторії годівлі, фізіології та здоров'я тварин Інституту свинарства і АПВ НААН, докторкою сільськогосподарських наук Іриною Баньковською.

   

Ірина Баньковська відзначила переваги й особливості кожної запропонованої освітньої програми, висловила свої зауваження та рекомендації щодо їх удосконалення.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про включення Ірини Баньковської у групу розробників освітньої програми ТВППТ другого (магістерського) рівня для більш конструктивної роботи з розроблення проєкту освітньої програми на 2024 рік набору.