Оголошується конкурс студентських наукових робіт з актуальних проблем управління для закладів вищої освіти І – ІІ рівнів акредитації галузі знань 07 «Управління та адміністрування» у 2019-2020 н.р.

На базі Полтавської державної аграрної академії відбудеться конкурс студентських наукових робіт з актуальних проблем управління. Для участі в Конкурсі запрошуються студенти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» вищих навчальних закладів України І–ІІ рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування.

Конкурс проводитиметься на базі кафедри менеджменту ПДАА в заочній формі.

Студенти, які виявили бажання взяти участь у Конкурсі, подають свої наукові роботи на розгляд конкурсної комісії Полтавської державної аграрної академії до 29 лютого 2020 року (дата відправлення встановлюється за поштовим штемпелем). Результати проведення Конкурсу будуть опубліковані в мережі Інтернет на офіційному сайті Полтавської державної аграрної академії (https://www.pdaa.edu.ua/). Нагородження переможців відбудеться у квітні 2020 року.

Вимоги до оформлення робіт:

  • наукові роботи подаються в паперовому та електронному вигляді;
  • текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал – 1,5, кегль – 14, аркуш формату А4, поля: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – по 20 мм;
  • загальний обсяг роботи не повинен перевищувати 30 сторінок без урахування додатків та списку використаної літератури;
  • наукова робота повинна мати титульну сторінку (на ній зазначаються тільки шифр та назва роботи); зміст; вступ; розділи; висновки; список використаної літератури та анотацію, у якій зазначено актуальність, мету, завдання, використану методику дослідження та загальну характеристику роботи;
  • наукова робота обов’язково має містити посилання на джерела інформації у разі використання ідей, тверджень, відомостей, отриманих іншими особами;
  • креслення та ілюстрації, що додаються до роботи, повинні бути скомпоновані на аркуші формату А4;
  • наукові роботи виконуються українською мовою.

Подані на Конкурс роботи мають відповідати вимогам галузевих стандартів. Додаткові бали нараховуються за тези, статті (що відповідають темі роботи) та акти впровадження з підприємства (установи, організації), завірені підписом та печаткою.

У наукових роботах, що подаються на Конкурс, прізвища, ініціали автора (авторів) та наукового керівника, найменування закладу вищої освіти замінюються шифром (шифр – не більше двох слів). Окремо під тим самим шифром подаються відомості про автора (авторів) та наукового керівника наукової роботи. У відомостях про автора обов’язково вказувати електронну адресу учасника.

У Конкурсі не беруть участі наукові роботи, які подавалися на інші конкурсні змагання, мають відзнаки НАН України та органів державної влади. Якщо під час рецензування наукової роботи буде виявлено ознаки академічного плагіату, конкурсна комісія окремо розглядатиме це питання.

Конкурсні наукові роботи просимо надсилати за адресою:

36003, м. Полтава, вул. Сковороди 1/3, кафедра менеджменту, ауд. 486 з приміткою «Конкурс з Управління та адміністрування».

Додаткова інформація: за телефоном (093) 664 96 77 – Вороніна Вікторія Леонідівна

E-mail: konf073men@gmail.com

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: