Онлайн-зустріч з питань формування індивідуальної освітньої траєкторії для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ННІ ЕУПІТ ПДАУ

Вибір навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти здійснюється у процесі формування індивідуальної освітньої траєкторії в обсязі, що становить не менше 25 % загального обсягу освітньої програми. Обрані освітні компоненти фіксуються в індивідуальному навчальному плані здобувача вищої освіти.

З метою обговорення окремих питань щодо вибору навчальних дисциплін у навчально-науковому інституті економіки, управління, прав та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету було проведено онлайн-зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 051 Економіка, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво та торгівля, 081 Право, 126 Інформаційні системи та технології, 281 Публічне управління та адміністрування, 292 Міжнародні економічні відносини.

Під час зустрічі начальник навчального відділу Андрій Дорошенко пояснив студентам алгоритм формування індивідуальної освітньої траєкторії, технічні особливості здійснення вибору та окреслив нормативно-правову базу. Крім того, студентам була надана інструкція щодо вибору навчальних дисциплін через кабінет студента ПДАУ. На зустрічі студенти змогли поставити запитання щодо вибору дисциплін та отримати вичерпні відповіді.