Ознайомлення першокурсників з історією Університету

4 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти першого курсу за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на кураторській годині (кураторка академічної групи Лариса Кузьменко) відвідали Народний музей історії Полтавського державного аграрного університету.


   

   

Народний музей є однією з візитівок нашого навчального закладу. Тут представлені не лише експозиції, які відображають етапи створення і становлення Полтавського державного аграрного університету, частина експонатів становить історичну, наукову та мистецьку цінність. Окремої уваги заслуговують меморіальні речі. Також у музеї проводяться тематичні зустрічі, виставки, виховні заходи, студентські вечорниці, профорієнтаційні екскурсії тощо.

Завідувачка музею Наталія Локес провела цікаву екскурсію розділами експозиції музею, розповіла про історичні етапи у літописі Університету. Студенти особливо зацікавилися експонатами й матеріалами факультету технологій тваринництва та продовольства, на якому вони навчаються, історія  якого, до речі, є однією з найбільш давніх у нашому освітньому закладі.