Перемога на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Антикризовий менеджмент»

16–17 квітня 2021 року на базі Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського проводився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент», спеціалізації «Антикризовий менеджмент». Захід відбувався на платформі ZOOM у форматі відеоконференції.

 

Здобувачі вищої освіти 2 курсу спеціальності 073 «Менеджмент»  Пугін Олександр Сергійович та Шкода Віталій Вадимович під керівництвом к. е. н., старшої викладачки кафедри менеджменту Олійник Аліни Сергіївни представили до захисту наукову роботу на тему «Антикризовий менеджмент фінансової стійкості аграрного підприємства».

 

За підсумками галузевої конкурсної комісії на підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції здобувачі вищої освіти 2 курсу ОПП «Менеджмент підприємства» спеціальності 073 «Менеджмент» Олександр Пугін і Віталій Шкода стали переможцями та отримала дипломи ІІІ ступеня.

Вітаємо переможців і їхню наукову керівницю із перемогою у конкурсі! Зичимо подальших успіхів у науковій діяльності та нових творчих звершень!

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: