Перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціалізації «Економічна аналітика та статистика»

На економічному факультеті КНУ ім. Тараса Шевченка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціалізації «Економічна аналітика та статистика», 2018/2019 н. р.

На Конкурс надійшло 36 студентських наукових робіт із 22 закладів вищої освіти України. Після обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузева конкурсна комісія визначила і запросила до участі у підсумковій науково-практичній конференції авторів 9 студентських робіт, що посіли 1 – 9 місця в рейтингу.

Переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціалізації «Економічна аналітика та статистика» з Полтавської державної аграрної академії став:

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти за ступенем “Бакалавр” 4 курсу спеціальності “Менеджмент” факультету економіки та менеджменту. Отримав диплом ІІ ступеню.

Науковий керівник: к.е.н., доцент, доцент кафедри економіки підприємства Калініченко Олександр Володимирович.

Переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика» також було нагороджено грамотою у номінації: «За активну участь у науковій дискусії».

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти Полтавської державної аграрної академії

 

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти ПДАА, заступник декана економічного факультету КНУ з наукової роботи та міжнародного співробітництва Вітренко Андрій Олександрович та в.о. завідувача кафедри статистики та демографії економічного факультету КНУ Гончар Ігор Анатолійович