Перемога у всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з політології

У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася підсумкова науково-практична інтернет-конференція за результатами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з політології.

На розгляд галузевої конкурсної комісії надійшло з 30 закладів вищої освіти України 44 студентські наукові роботи. За результатами рецензування наукових робіт на підсумкову науково-практичну конференцію було запрошено 15 фіналістів.

Робота конференції, у якій взяли участь студенти, члени галузевої конкурсної комісії, наукові керівники учасників, відбулась в онлайн-режимі. Такий формат наукового заходу був апробований уперше.

З доповідями виступило 14 студентів з 11 закладів вищої освіти. Кожен учасник мав 8 хвилин на презентацію свого дослідження і 7 хвилин на відповіді на запитання. Усі доповіді супроводжувалися мультимедійними презентаціями, а відповіді на запитання були змістовними та аргументованими.

На підставі рецензій та результатів оцінювання наукових доповідей учасників підсумкової науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія визначила 10 переможців.

Почесне ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з політології посів Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти ступеня магістр 1 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій» спеціальності «Менеджмент» навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавської державної аграрної академії.

Науковий керівник – к.е.н., доцент, докторант, доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Калініченко Олександр Володимирович.

Лесюк Владислав Станіславович – здобувач вищої освіти ПДАА, Круглашов Анатолій Миколайович – д.п.н., професор, завідувач кафедри політології та державного управління ЧНУ ім. Юрія Федьковича

Вітаємо переможця та бажаємо Лесюку Владиславу подальших успіхів у науковій діяльності та нових творчих звершень!