Переможці Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових і навчальних видань «Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні агротехнології»

Наприкінці 2020 року Сумський національний аграрний університет вперше ініціював Всеукраїнський конкурс наукових і навчальних видань «Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні агротехнології», в якому, зокрема, взяли участь навчальні видання науково-педагогічних працівників Полтавського державного аграрного університету.

Із понад 300 підручників і наукових видань, надісланих до СНАУ, після перевірки на відповідність умовам до участі в конкурсі було допущено 219. Надзвичайно приємно, що з-поміж них спеціальною відзнакою «Інноваційне видання» нагороджено навчальний посібник викладачів Полтавського державного аграрного університету – Маренич М. М., Кондратюк М. І., Копішинська О. П., Уткін Ю. В. Інформаційні технології в агрономії: Навчальний посібник для студентів СВО «Магістр» галузі знань «Аграрні науки і продовольство». – Полтава: ПДАА, 2017. – 352 с.

 

Колектив авторів кілька років поспіль реалізує проєкти впровадження найсучасніших інформаційних систем для агровиробників. Тому методичні підходи до викладення навчального матеріалу пройшли апробацію та отримали заслужену оцінку.

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: