Підготовчі курси для вступників!

 

У Полтавському державному аграрному університеті у жовтні традиційно розпочали свою роботу підготовчі курси для вступників. Заняття проводяться в аудиторіях Університету, повністю оснащених необхідним матеріально-технічним забезпеченням, що дозволяє вести підготовку вступників з усіх предметів ЗНО. Підготовка ведеться згідно з програмами ЗНО на поточний рік, затвердженими Міністерством освіти і науки України.

Курси функціонують для осіб, які мають повну середню освіту, а також учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних училищ і коледжів, із метою поглиблення знань, здобутих у навчальних закладах освіти, та якісної підготовки для вступу до нашого Університету та інших закладів вищої освіти України.

За час існування підготовчих курсів для вступників при ПДАУ їх закінчило близько трьох тисяч осіб, із яких понад 85 % стали студентами нашого Університету.

 

Нині заняття проводяться з предметів, які необхідні для складання ЗНО:


•  українська мова та література,
• математика,
• біологія,
• історія України.

 

Наші професійні й вимогливі викладачі з любов’ю та теплотою ставляться до своїх учнів. Заняття проходять із дотриманням усіх вимог безпеки, навіть під час повітряної тривоги слухачі курсів мають змогу продовжувати навчання, перебуваючи при цьому в комфортних умовах спеціально обладнаного укриття.

 

Українці – незламні! Ніхто й ніколи не зможе обрізати крила нашій молоді, не завадить юнакам і дівчатам стати справжніми професіоналами у вільній і незалежній Україні!

 

 

 

 

Діяльність: