Підсумкове заняття адаптиву для студентів-першокурсників

В  рамках адаптиву студентів -  першокурсників в академії  проведено ряд заходів направлених на ознайомлення студентів з системою вищої освіти в Україні та особливостями навчання в нашому навчальному закладі.  Найважливішими формами цього важливого заходу були: адаптація першокурсників до нових умов навчання; визначення лідерів; допомога першокурсникам у розв’язанні їхніх соціально-побутових проблем і організація дозвілля;  допомога у формуванні в студентській групі атмосфери дружби, доброзичливості, згуртованості та взаємної підтримки, в усвідомленні причетності її до вузівської спільноти.

Нещодавно проведено підсумкове  зайняття. Перед студентами  виступили заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Порохня Світлана Казимирівна та проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Костенко Олена Михайлівна. Вони привітали студентів з закінченням адаптивну,  побажали успішного навчання та активного відпочинку.

Студентам вручили довідники студента - це такий путівник з телефонними номерами основних навчальних, розважальних, лікарських закладів, вокзалів, поштових відділень, музеїв тощо, користування яким дасть можливість студентам самостійно орієнтуватися в місті.

Начальник відділу туризму та охорони культурної спадщини міської ради  Павлов Віктор Володимирович  прочитав  відео лекцію «Моя Полтава» в якій відображені основні історичні та пам’ятні місця нашого міста.

На заході були присутні: директор міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді О.Л.Буднікова, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Кочерга  А.А., заступники директорів  навчально-наукових інститутів з виховної роботи, викладачі- куратори академічних груп.

Діяльність: