Попереджений - значить озброєний!

9 грудня в Полтавській державній аграрній академії до Міжнародного дня боротьби із корупцією відбувся круглий стіл-семінар зі студентами та викладачами в рамках вебінару організованого за підтримки Мережі ВНЗ за участю ВНЗ-партнерів Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Студенти та викладачі мали можливість поспілкуватися з представниками 8-ми ВНЗ України, задати питання, що їх цікавлять та обговорити варіанти протидії корупції.

Питання боротьби з корупцією не нове, але дуже популярне. Велика кількість громадських діячів та політиків сьогодні приділяють йому багато уваги. Якщо людина попереджена - значить вона озброєна, саме тому студентів та викладачів ознайомили з нормативно-правовою базою у боротьбі та протидії корупції.

 

 

 

Щиро дякуємо за допомогу в організації заходу директору Навчально-наукового інституту економіки та бізнесу, к.е.н., доценту Галичу Олександру Анатолійовичу, завідувача кафедрою Бізнес-адміністрування та права д.е.н., професору Махмудову Ханлару Зейналовичу, заступнику директора ННІЕБ з виховної роботи к.е.н., доценту Терещенку Івану Олексійовичу та к.н.держ.упр., доценту Сьомичу Миколі Івановичу,
 

Помічник ректора Тетяна Бардіна

Мітки: