Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

      20-22 лютого 2013 р. для студентів 3-6 курсів очної форми навчання факультету економіки та менеджменту напряму підготовки «Менеджмент», спеціальностей «Менеджмент організацій і адміністрування», «Адміністративний менеджмент», а також студентів інших напрямів підготовки, що володіють необхідним рівнем теоретичної підготовки з менеджменту було проведено даний етап олімпіади.
Для організації олімпіади кафедрою менеджменту було створеноорганізаційний комітет, що здійснював оперативне керівництво проведенням олімпіади в складі:
– к.пед.н., доц. Шупти Ірини Миколаївни,
– к.е.н., доц. Сазонової ТетяниОлександрівни,
– к.е.н., доц. Помаза Олександра Михайловича,
– ст. викладача Лєщиної Олени Григорівни
      Склад журі формується оргкомітетом олімпіади з представників організаторів олімпіади із залученням незалежних експертів.
      До складу журіввійшли: завідувач кафедри менеджменту професор, д.держ. упр. Лозинська Т. М.;к.е.н., доц. Сердюк О. І.;к.е.н., доц. Дорофєєв О. В.
      Олімпіада для студентів 3-4 курсів очної форми навчання за напрямом «Менеджмент» відбувалася в 2 тури:
      1) теоретичний – у формі «тестування»;
      2) практичний – у формі«розв’язаннярозрахунково-аналітичногозавдання для ОКР «Бакалавр».
      Студенти спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Адміністративний менеджмент проходили лише один тур,зокрема вирішення комплексного творчого ситуаційного завдання (для ОКР «Магістр»)».
      Всього в І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» за напрямом підготовки «Менеджмент» прийняло 19 учасників, зокрема такі студенти, як
Андрєєв Є., Варченко Я., Варяниця О., Ващенко Ю., Власенко А., Бас Н., Дінець М., Жолобецька С., Жовнір М., Кібець О., Кравченко А., Лісоводська Є, Рижикова О., Суббота А., Тумакова Д., Шишацька О.,  Шостя Т., Яресько Є.
      За результатами проведення двох турів ( ОКР «Бакалавр») перше місце посіла  студентка 4 курсу напряму підготовки «Менеджмент» Лісоводська Євгенія, друге – Кравченко Аліна, третє – Бажан Едуард.
      Після проведення двох турів Олімпіади за ОКР «Магістр» перше місце посіла студентка магістратури першого року навчання Єгсікян Діана, друге місце – Коротич Вікторія.
      Всіх переможців першого І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» було нагороджено почесними грамотами та цінними подарунками, а учасників олімпіади - дипломами.

Аудиторія: 

Діяльність: