Професори кафедри ТВППТ прийняли активну участь у роботі Міжнародної науково-практична конференції

Професори кафедри технології виробництва продукції тваринництва Шостя А.М. та Усенко С.О. 19–20 жовтня 2017 року прийняли активну участь у роботі Міжнародної науково-практична конференції  «Досягнення та перспективи застосування гумінових речовин у сільському господарстві», яка була  присвячена  95-річчю Дніпровського державного аграрно-економічного університету та 110-річчю від дня народження проф. Л.А. Христєвої. Конференція  відбулася на базі Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

Зліва направо – професори: Малюк М.О., Усенко С.О., Трокоз В.О., Степченко Л.М.,  Мазуркевич А.Й.,  Карповський В.І., Шостя А.М.

 

На пленарному та секційних засіданнях було обговорено теорію і практику застосування гумінових речовин та інших біологічно активних сполук у сільськогосподарському виробництві, стан та перспективи розвитку фундаментальних дослідження гумінових речовин і прикладні аспекти їх використання у різноманітних галузях народного господарства та медицини.

Учасники конференції ознайомились з основними напрямками досліджень Науково-дослідної лабораторії з гумінових речовин  ім. проф. Л. А. Христєвої, відвідали музей анатомії тварин, підвели підсумки та прийняли резолюцію конференції.