Профорієнтація НПП кафедри Геоматики у ВСП «АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ПДАУ»

Зустріч викладачів кафедри геоматики, землеустрою та планування територій у рамках профорієнтації зі студентами випускної групи 41 та здобувачами освіти групи 31 (ОПП “Землевпорядкування”) та їх викладачами Наталією Кононенко та Григорієм Стрілою ВСП «АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ПДАУ».


Завідувач кафедри Сергій  Миколайович Шевчук познайомив студентів з особливостями підготовки здобувачів вищої освіти із різних спеціальностей (193 Геодезія та землеустрій, 206 Садово-паркове господарство, 205 Лісове господарство) та різноманіттям матеріально-технічної бази кафедри.
До уваги студентів було представлено виступи гарантів освітніх програм підготовка за якими здійснюється на кафедрі: Гапон Світлана Василівна – доктор біологічних наук, професор;  Чувпило Вадим Вікторович. кандидат наук з державного управління, доцент кафедри.

     

На зустріч була запрошена відповідальний секретар приймальної комісії ПДАУ Валерія Олександрівна Осташова, яка детально розповіла особливості вступної кампанії 2024 року.