Профорієнтаційна робота викладачів кафедри публічного управління та адміністрування ННІ ЕУПІТ ПДАУ в Опішнянській територіальній громаді

10 жовтня 2023 року на запрошення Опішнянської селищної ради викладачі кафедри публічного управління та адміністрування провели ряд профорієнтаційних зустрічей у закладах загальної освіти цієї територіальної громади. На початку візиту викладачі кафедри мали ділову позитивну розмову з очільницею соціально-гуманітарного відділу Опішнянської селищної ради Колядою Людмилою Станіславівною. Секретар Опішнянської селищної ради Масюк Юлія Миколаївна супроводжувала викладачів кафедри до таких закладів середньої освіти громади, як-от:

–     Опішнянський ліцей (директор Дахно Юрій Петрович);

–     Човно-Федорівська школа (директор Троцька Валентина Петрівна);

–     Малобудищанська школа (директор Петренко Наталія Олександрівна).

Про значення вищої освіти для особистості, роль високоосвіченої людини у розвитку сучасної держави та про здобутки Полтавського державного аграрного університету учням розповіла завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування професорка Тамара Лозинська. Про спеціальності, які можна здобути в нашому університеті в цілому та в ННІ ЕУПІТ зокрема, говорив у своєму виступі заступник завідувача кафедри публічного управління та адміністрування професор Олександр Дорофєєв. Про досягнення нашого студентства, про ті можливості, які надають активній молоді у стінах нашого вишу він розповідав на прикладі випускників спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Доцентка кафедри публічного управління та адміністрування Тетяна Щетініна розповіла учням про особливості вступних кампаній останніх років, ознайомила їх із сайтом ПДАУ та інформацією для вступників, яка розміщена на сайті.

Під час зустрічей учні випускних класів щиро цікавилися питаннями вступу, навчання та організацією студентського життя в ПДАУ.