Профорієнтаційний захід: секрети успішного бізнесу

 
9 квітня на кафедрі підприємництва і права Полтавського державного аграрного університету за ініціативи Світлани Писаренко, Нелі Волкової та Олени Михайлової відбувся профорієнтаційний захід на тему «Підприємництво та торгівля – твій шлях до успіху» для студентів ВСП «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету» та ВСП «Хорольський агропромисловий коледж Полтавського державного аграрного університету».
 
Завідувач кафедри підприємництва і права Ханлар Махмудов у вітальному слові підкреслив актуальність заходу та висловив сподівання, що здобуті знання і навички допоможуть молодим людям у майбутньому стати успішними підприємцями. Колектив кафедри завжди радо ділиться своїми знаннями й досвідом із молоддю. Пан Ханлар наголосив, що сучасний світ потребує нових ідей, креативності та підприємницького духу, тому запросив до вступу в Полтавський державний аграрний університет для навчання за спеціальностями кафедри підприємництва і права, щоб здобути якісну освіту та збудувати успішну кар’єру.
 
Захід провела доцентка кафедри Наталія Дем’яненко, яка розповіла, як знайти свою нішу на ринку, правильно організовувати роботу та досягти успіху у своїй справі. Під час розмови пані Наталія наводила багато прикладів успішного бізнесу, а також використовувала інтерактивні методи навчання, тому інформація була дуже цікавою та корисною для слухачів.
 
Під час заходу присутні розглянули приклади успішних полтавських бізнесів і дізналися про їх особливості, пройшли інтерактивний тест і визначили свої навички смарт-бізнесу. Спільно з лекторкою вони розглянули на конкретних прикладах, як правильно досліджувати потреби та розробляти продукти, які будуть задовольняти потреби споживачів.
 
Студенти взяли активну участь у спілкуванні: ставили запитання та ділилися своїми міркуваннями. Профорієнтаційний захід виявився дуже корисним та інформативним, студенти не лише здобули нові знання про основи підприємництва, але й мотивацію розпочати власну справу.
 
Безсумнівно, що здобуті знання та навички допоможуть студентами стати у майбутньому успішними підприємцями!