Програма «Гуртожиток – наш дім» в дії!

21 квітня 2015 року  відбулося нагородження  студентів за підсумками  конкурсів «Краща  студентська кімната гуртожитку», «Краща кімната студентського містечка» та «Кращий гуртожиток ПДАА». Протягом трьох тижнів студентська рада студентського містечка спільно з адміністрацією академії здійснювала перевірку  гуртожитків. І кожен раз ми були надзвичайно вражені! В гуртожитках спостерігалися, тиха і спокійна атмосфера, привітні студенти, охайні та чистенькі кімнатки.
Отож, маємо такі результати:
Кращою кімнатою гуртожитку №5 стала кімната №304, в якій проживають Герасимчук Уляна та Зубко Анна.

Кращою кімнатою гуртожитку №4а стала кімната №313, в якій проживають Шмиголь Владислав та Бабич Владислав.

Кращою кімнатою гуртожитку №4б стала кімната №226а, в якій проживають Верхогляд Таня та Шевченко Юля.

Кращою кімнатою гуртожитку №3 стала кімната №60, в якій проживають Борисенко Тетяна,  Беркало Валерія,  Яцюк Альбіна.

Кращою кімнатою гуртожитку №2 стала кімната №18, в якій проживають Ванжула Дмитро, Білаш Дмитро, Ляшенко Євген, Дробітько Антон.

Окремо були виділені кімнати, які іменувалися «Відкриттям року». Це кімната №720, гуртожитку №4б, в якій проживають Марченко В.Ю., Явтушенко Р.Ю., Кулик Є.О., Фомін М.Ю.

Кімната № 50, гуртожитку №3, в якій проживають Біжко Дарина, Дядюра Алла, Титаренко Катерина.


Та кімната №704, гуртожитку №5, в якій проживає Ганненко Валерія.

 

І, нарешті – головне. Кращим гуртожитком Полтавської державної аграрної академії 2015 року є гуртожиток №5!(комендант гуртожитку Крот Є.В., староста гуртожитку Падусенко О.М., замісник старости Покидько Т.О.)

2 місце посів гуртожиток №4а. (комендант гуртожитку Пархоменко О. М., староста Камуз М.В. , замісник старости Бас О.В.)

3 місце отримав гуртожиток №4б. (комендант Аксьонова Т. М., староста  гуртожитку Білан Т.В., замісник старости Ляшенко В.М.)

Усіх переможців було нагороджено почесними подяками від ректора академії, професора Аранчій Валентини Іванівни!
Від імені студентської ради студентського містечка висловлюю щиру вдячність усім учасникам. Ми зробили з вами досить велику роботу, яка потребувала терпіння, відповідальності та вміння гідно представити себе. Кожен запам'ятався по особливому! За цей час нам вдалося вразити, здивувати та вкотре довести, що студентське містечко Полтавської державної аграрної академії – це велика, дружня родина! Було б дуже добре і надалі залишатися цією родиною, уміти цінувати те, що ми маємо на сьогодні, цінувати кожну мить свого студентського життя, адже, як не крути, але  це найкращий  час в житті кожного!
На даний час я є випускницею Полтавської державної аграрної академії, тож в моєму житті цей конкурс останній, але він останній не для студентської спільноти! Тому творіть, дивуйте, впевнено крокуйте до своєї мети та перемагайте!!!! А я в свою чергу спостерігатиму за вашими досягненнями!


З любов'ю до студентів, Голова студентської ради студентського містечка Фененко Яна.

Діяльність: