Розпочався Тиждень інженерно-технологічного факультету

1 квітня відбулося урочисте відкриття Тижня інженерно-технологічного факультету, на яке зібралися студенти, викладачі та гості з усього Університету. На початку заходу хвилиною мовчання було вшановано пам'ять полеглих Героїв, які навчалися на цьому факультеті.
 
Ректор Університету Олександр Галич привітав студентську родину інженерно-технологічного факультету та наголосив на важливості аналізу попередніх досягнень і викликів для подальшого розвитку факультету. Він побажав усім продуктивного тижня, успішного майбутнього та вдалої вступної кампанії.
 
Голова вченої ради Валентина Аранчій згадала про 60-річний ювілей факультету, який відзначатимуть вже за два роки. Вона подякувала всім, хто протягом багатьох років робив свій внесок у розвиток інженерно-технологічного факультету, зокрема двом попереднім деканам, які працюють на факультеті, і побажала всім здоров’я та натхнення для нових звершень.
 
Декан факультету Олександра Біловод розповіла про багату історію ІТФ, його структуру та особливості навчання на ньому. Вона анонсувала програму заходів Тижня факультету:  лекції від стейкхолдерів, конкурси, спортивні змагання, благодійні заходи та багато іншого. 
 
Пані Олександра побажала колективу факультету процвітання, успішного проходження майбутніх акредитацій та закликала долучитися до ярмарку, кошти з якого буде передано на потреби ЗСУ.
Перший день розпочався з благодійного ярмарку, підписання меморандуму про співпрацю з Фаховим коледжем «ІТ СТЕП ПОЛТАВА» та спортивного заходу. Також було запущено челендж «#ялюблюІТФ», переможців якого буде нагороджено у п’ятницю. 
 
Приєднуйтеся до святкування Тижня інженерно-технологічного факультету!