Шановні студенти першого курсу Полтавської державної аграрної академії ! Оберіть міжфакультетські вибіркові навчальні дисципліни для вивчення у наступному навчальному році в Кабінеті студента

Процедура формування переліку, обрання та подальшого вивчення вибіркових навчальних дисциплін регламентована Положенням про забезпечення права на вибір навчальних дисциплін студентами в Полтавській державній аграрній академії (https://www.pdaa.edu.ua/sites/default/files/node/5555/polozhennyapravona...).

Студенти, які здобувають вищу освіту за бакалаврським рівнем, а також магістерським рівнем галузі знань 21 «Ветеринарна медицина», у 3 та 4 семестрах 2 курсу можуть обрати для вивчення по одній міжфакультетській дисципліні на семестр. Обсяг навчальних дисциплін за вибором становить 3 кредити ЄКТС, підсумковий семестровий контроль - залік.

Вибір міжфакультетських навчальних дисциплін передбачає їх розташування за пріоритетами від 1 до останнього, де на 1-му місці найбажаніша дисципліна.

Кількість осіб у академічній групі обмежена, а значить – поспішайте, щоб потрапити в групу із вивчення бажаної дисципліни! Для студентів, які не потрапили до складу академічних груп з вивчення міжфакультетських навчальних дисциплін через недостатню кількість осіб у групі, обираються навчальні дисципліни, розташовані за наступними пріоритетами в електронному Кабінеті студента.

Відеоінструкція для вибору міжфакультетських навчальних дисциплін в Кабінеті студента.

Перелік міжфакультетських вибіркових навчальних дисциплін

З приводу отримання коду і паролю для входу у Кабінет студента звертайтеся до свого куратора!

УВАГА!
У разі виникнення запитань, щодо роботи в Кабінеті студента,
звертайтеся до навчального відділу
Електронна пошта  nav_vid@pdaa.edu.ua
Обіцяємо оперативно реагувати на ваші звернення!