Щорічний показ талантів першокурсників!

25 вересня в актовій залі 1 навчального корпусу ПДАА пройшов щорічний показ талантів “Вечір першокурсника”. Цьогорічний формат заходу – це комп’ютерна гра, де, за сюжетом, ректор Аранчій Валентина Іванівна разом з деканами всіх 6 факультетів проходили по території академії, переглядаючи талановитих студентів кожного факультету.

Першокурсники демонстрували свої вміння на великій сцені всілякими способами, це і співи, і танці, і гумористичні номери, креативні та неординарні постановки.

Цього року в академію вступили понад 600 чоловік на денну форму навчання, серед яких понад третина виступала на сцені в цей вечір.

Студенти готувалися ночами, витрачали майже весь свій час на підготовку, відвідували виснажливі тренування – все, щоб здивувати глядачів в залі 25 вересня. До підготовки долучились і старшокурсники, які допомагали в створенні постановок та написанні жартів. Хвилювання за сценою зашкалювало, та все ж студенти виступили на відмінно.

Концерт видався досить насиченим, адже кожен факультет вирізнявся своєю неординарністю, дивовижними уміннями та купою сюрпризів. 3 тижні підготовки не пройшли дарма, адже вечір видався надсучасним та мега-драйвовим.

 

Наприкінці заходу першачків привітала ректор ПДАА Валентина Іванівна та з радістю прийняла всіх до великої студентської родини академії та наголосила, що минуло менше місяця від початку навчання, а наші першокурсники вже демонструють відмінні

результати. А згодом декани факультетів та адміністрація долучились до святкових привітань та вручили студентам смачні торти, адже всі, хто цього вечора були на сцені показали себе, як креативні та яскраві особистості.

Кожен, хто приймав участь у цьому святі зробив для себе висновки, що навчання в ПДАА та активні участь в її громадському житті – це лише позитивні емоції, згуртованість та безліч нових знайомств.

Більш детально про захід можна переглянути в сюжеті:

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: