Щорічний Ярмарок вакансій у ПДАУ – відкритий шлях до успішної кар’єри

2 травня в Полтавському державному аграрному університеті відбувся щорічний Ярмарок вакансій, у якому взяли участь майбутні випускники та 27 представників компаній-роботодавців. Цей захід став чудовою платформою для плідної комунікації та нових можливостей для працевлаштування талановитих студентів.
 
Урочисту частину заходу відкрив ректор ПДАУ Олександр Галич. Він привітав учасників і підкреслив важливість таких зустрічей для успішного старту кар’єри випускників, а також висловив щиру вдячність компаніям-партнерам за активну участь у ярмарку. Також він презентував роботодавцям багату історію Університету та розповів про   високий авторитет закладу, його унікальні навчальні програми, сучасну матеріально-технічну базу та  широкі можливості для розвитку. Ректор підкреслив, що ПДАУ готує не просто фахівців, а особистостей, які здатні мислити критично, виконувати складні завдання та досягати успіху в будь-якій сфері.
 
Заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Володимир Когут відзначив динамічний розвиток Ярмарку вакансій протягом останніх років і значну зацікавленість роботодавців у працевлаштуванні випускників Університету. Він зазначив, що така активна участь компаній свідчить про високу якість підготовки фахівців, які здобувають освіту в ПДАУ.
 
Директорка Полтавського обласного центру зайнятості Катерина Клавдієва наголосила на актуальних потребах ринку праці, важливості володіння сучасними знаннями, навичками та вміннями ефективно працювати з інформацією. Вона детально розповіла про важливість легального працевлаштування, особливості офіційної роботи та соціальне страхування.
 
Директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації, голова Наглядової ради ПДАУ Сергій Фролов підкреслив неабияку значущість заходу для розвитку аграрного сектора України. Він зазначив, що Ярмарок вакансій допомагає підбору талановитих спеціалістів, які пройшли ґрунтовну та інноваційну підготовку в Полтавському державному аграрному університеті, який постійно розвивається, щоб відповідати викликам сучасного світу. 
 
Після урочистої частини відбулася презентація 27 компаній-учасників, кожна з яких мала змогу презентувати свою діяльність, актуальні вакансії, умови праці та шляхи працевлаштування.
 
Ярмарок вакансій став платформою для майбутніх випускників, де вони мали змогу: 
• познайомитися з потенційними роботодавцями;
• дізнатися про актуальні вакансії та вимоги до кандидатів;
• презентувати себе та свої навички;
• зробити перший крок до успішної кар’єри.
 
Ярмарок вакансій Полтавського державного аграрного університету – це ефективна платформа для розвитку кар'єри та динамічного розвитку регіонального ринку праці!