Співпраця ПДАА з фаховим коледжем управління, економіки і права

18 березня 2021 року на кафедрі галузевого машинобудування інженерно-технологічного факультету Полтавської державної аграрної академії відбулося сумісне заняття, заплановане викладачами кафедри Тетяною Рижковою та Ігорем Негребецьким і викладачем циклової комісії  менеджменту та технології сільськогосподарського виробництва ВСП «Фахового коледжу управління, економіки і права ПДАА» Михайлом Сидоренком, для студентів третього року навчання спеціальності «Агрономія» з навчальної дисципліни «Електротехніка і електроніка».

 

У межах навчальної дисципліни були проведені лабораторні роботи  «Дослідження трифазного кола при з’єднанні споживачів трикутником та зіркою» і «Дослідження роботи трифазного асинхронного двигуна» з використанням обладнання спеціалізованої лабораторії електротехніки імені д. т. н., проф. Мурзіна В. К. Були продемонстровані лабораторні роботи «Дослідження електричних кіл з випрямними діодами і стабілітронами» та «Дослідження випрямних пристроїв» із моделюванням електронних схем у віртуальній лабораторії з використанням програмних середовищ для схемотехнічного моделювання, зокрема Multisim 8.0.

 

Такі спільні заняття між закладами освіти сприяють взаємообміну досвідом організації навчально-виховної роботи та розвитку пізнавального інтересу до навчальної дисципліни, орієнтації щодо майбутньої професійної діяльності.

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: