Співпраця зі стейкхолдерами — запорука підвищення якості надання освітніх послуг

 

 

    

 

4 жовтня 2021 року для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальностей 211 Ветеринарна медицина та 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза організовано екскурсію до ТОВ «Вінницька птахофабрика» ПРАТ «МХП». Координатором цієї поїздки була керівниця з професійного навчання та розвитку співробітників Олена Азеєва.
Метою візиту було ознайомлення здобувачів вищої освіти з виробничими потужностями компанії, її передовими технологіями, а найголовніше те, що поїздка дозволила певною мірою подолати розрив між теорією та практикою, підвищити якість підготовки кваліфікованих кадрів з урахуванням вимог роботодавців.
Під час екскурсії здобувачі мали змогу наочно ознайомитися з ветеринарно-санітарними основами підготовки птиці до забою, технологією та гігієною первинної переробки курей і продуктів забою в умовах філії «Переробний комплекс». Окрім того, керівництво компанії дозволило студентам відвідати інкубаторно-птахівничу станцію та дільниці з вирощування птиці.
Слід зауважити, що керівники компанії в межах співпраці з факультетом ветеринарної медицини Полтавського державного аграрного університету вказали на готовність передавати свої знання та досвід здобувачам вищої освіти з метою підготовки висококваліфікованих і конкурентоспроможних фахівців для ринку праці нашої держави.

ДолученняРозмір
Іконка зображення 2223.jpg222.68 КБ
Іконка зображення 2224.jpg245.23 КБ