Співробітники ПДАУ активно реалізують програму розвитку та підтримки агропромислового комплексу Полтавщини

 

Полтавський державний аграрний університет є активним учасником реалізації Програми розвитку та підтримки агропромислового комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямами на період до 2027 року.

Одним з важливих заходів цієї Програми в поточному році визначено надання дорадчих послуг. Науковці-дорадники Університету, доценти кафедри підприємництва і права Олександр Сень, Павло Швиденко та Олеся Дубович провели зустрічі і відверто поспілкувалися із сільськими жителями в десяти громадах різних куточків області щодо змін у земельному й податковому законодавстві, правового захисту жителів сільських громад, розвитку власної справи й сільських територій загалом і можливостей, які надаються для цього через грантову підтримку. Дорадники надали консультацію і відповіді на важливі правові запитання.

Дорадчими послугами були охоплені такі територіальні громади, як Мачухівська, Нехворощанська, Великосорочинська, Гоголівська, Пришибська, Скороходівська, Чутівська, Коломацька, Семенівська, Козельщинська та Оболонська. Тож зауважимо, що заходи, які покладалися обласною Програмою на ПДАУ, виконано в повному обсязі!

 

   

 

   

 

   

 

Діяльність: