Спортивна осінь 2018 року

З 16 по 23 жовтня відбулися змагання з баскетболу серед жіночих та чоловічих команд Спартакіади «Спорт для всіх у кожному гуртожитку» серед ЗВО м.Полтава на базі спортивного комплексу ПУЕТ «Олімп».
Наші спортсмени завоювали срібні нагороди, а саме: чоловіча команда, у складі Козіса Олександра, Савенка Данила, Антоненка Олександра, Прядка Богдана, Білозерського Руслана, та жіноча команда, до якої ввійшли Фурса Валерія, Заморій Валерія, Манойленко Дарина, Болошенко Маргаритта, Приймаченко Тетяна, Ребрик Карина.
Бажаємо подальших перемог, міцного здоров’я та наснаги для підкорення нових вершин.
 
Вітаємо наших чемпіонів!
З 23 по 24 жовтня відбулися змагання з настільного тенісу в рамках Спартакіади «Спорт для всіх у кожному гуртожитку» на базі ПНПУ ім. В.Г. Короленка, де наші спортсмени з гідним конкурентом – командою ПолтНТУ, посіли І місце. До команди потрапили кращі тенісисти ПДАА - Лавенко Ігор та Скляровська Ярослава.
 
Відбулась легкоатлетична естафета, присвячена дню Козацтва серед всіх команд навчальних закладів міста, де наші спортсмени гідно представили наш ВНЗ і показали один з кращих своїх результатів.
 
 

Діяльність: