Стань учасником унікального курсу з медіа-грамотності!

 

Ти щодня отримуєш регулярні оновлення та купу повідомлень звідусіль? Месенджери, електронна пошта, медіа…

«Бути в курсі» — модно, тож Ви намагаєтесь охопити якомога більше інформації? Однак, інформація може бути оманливою та перевантажувати наш мозок.

Як ранкова кава бадьорить нас, критичне мислення, допомагає нам бути зосередженими та пильними. Споживання кави/чаю стало щоденним ритуалом для багатьох із нас. Таким самим ритуалом повинна стати й медіаграмотність.

Тож, ми запрошуємо Вас стати учасником(-цею) навчання курсу з медіаграмотності - Very Verified!

«Very Verified: курс з медіаграмотності» розроблений як вакцинація проти вірусу дезіфнормації і надає практичні навички медійної та інформаційної грамотності, які можуть стати частиною нашого насиченого життя.

Програма змішаного навчання передбачає проходження 5 частин онлайн-курсу (самостійна робота, приблизно півгодини на тиждень) та 5 оффлайн занять (практичне  відпрацювання отриманих знань та навичок – 1 година на тиждень). Більш детальний календар проведення очних занять ти отримаєш вже на 1 занятті.

Скористайся цим шансом, пройди навчання унікального курсу та стань амбасадором медіаграмотності!

 Заповнюй цю реєстраційну форму до 24 ВЕРЕСНЯ 23:59 (включно) та зустрінемось вже на першому занятті:

  • Коли?            з 26 вересня (четвер – перше заняття)
  • Час?              13:00
  • Тривалість? 1 година
  • Де?                 Аудиторія № 485 (4 навчальний корпус)
  • Як?                 змістовно, інтерактивно,  динамічно, цікаво
  • Кількість місць обмежена!

   Змішаний курс є безкоштовним для відібраних учасників!

   Very Verified: курс з медіаграмотності розроблений міжнародною організацією IREX in Ukraine у партнерстві зі студією онлайносвіти EdEra. Very Verified є частиною проєкту «Вивчай та розрізрізняй: інфомедійна грамотність», який впроваджується IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України. Фасилітаторами курсу виступає Студентська рада Полтавської державної аграрної академії.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: