Студентам ПДАА представили лекцію-презентацію на тему «Обережно сухоти!»

12 квітня 2018 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти Полтавської державної аграрної академії інженерно-технологічного факультету та факультету ветеринарної медицини з волонтерським загоном «Єдність», який організували студенти Української медичної стоматологічної академії. Під час зустрічі лектори-студенти Розмовенко Гліб і Ярославцева Анастасія виступили із лекцією-презентацією на тему «Обережно сухоти!».

Під час зустрічі було продемонстровано фотоматеріали, статистичні дані, документальні фрагменти про причини виникнення, шляхи запобігання, наслідки захворювання, способи передачі й поширення тяжкого недугу. Майбутні лікарі пояснювали, як за допомогою елементарних заходів особистої гігієни, дотримання здорового способу життя, режиму та помірного фізичного навантаження зміцнювати імунітет, що обов’язково допоможе захистити організм від хвороби. Як діяти у разі виникнення перших ознак захворювання і до яких саме лікарів звертатись. Студентів було проінформовано про можливості лікування хворих на сухоти, та особливості догляду за такими людьми.

Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері. Лектори, які, до речі, побували із подібними лекціями, не в одному навчальному закладі Полтави,  спілкувалися із усіма присутніми у доступній формі й на високому рівні компетентності.

Усім доброго здоров’я! Сподіваємось на нові цікаві й корисні зустрічі.

 

Аудиторія: 

Діяльність: