Студенти I курсу спеціальності «Політологія» відвідали телеканал Poltavske.TV

24 жовтня здобувачі вищої освіти І курсу спеціальності «Політологія» факультету обліку та фінансів Полтавської державної аграрної академії разом із викладачами гуманітарних і соціальних дисциплін доц. Приходьком С. М., доц. Подлєсною Г. В. відвідали телеканал Poltavske.TV. Хоча цей канал в інформаційному просторі Полтавщини з’явився не так давно, проте вже набув популярності серед телеглядачів.

 

Команда телеканалу провела екскурсію, протягом якої студенти мали змогу познайомитися з облаштуванням студії телеканалу, зазирнути «за лаштунки» роботи телевізійних журналістів, відчути ту атмосферу, у якій здійснюється серйозна інформаційна робота.

 

Здобувачам вищої освіти було надано можливість спробувати себе в ролі телеведучого: ознайомитися із текстом новин і виголосити його перед уявною глядацькою аудиторією.

 

Виявилося, що це не така вже й проста справа, оскільки вимагає зосередженості, уважності, умілого володіння темпом та технікою мовлення. Студенти одержали корисний досвід, який надалі їм знадобиться у професійній діяльності, адже справжній політолог має бути вправним оратором.

 

Окрім того, майбутніх політологів команда телеканалу запросила на стажування, яке дасть можливість розпочати професійну кар’єру в галузі тележурналістики.
Дякуємо за цікаву та змістовну екскурсію організаторам цього заходу – працівнику телеканалу Poltavske.TV Андрію Шугову і провідному фахівцю з політології кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін доц. Приходьку Сергію Миколайовичу. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.