Студенти Університету навчалися проєктному менеджменту

14 жовтня на базі Полтавського державного аграрного університету відбувся тренінг «Проєктний менеджмент від А до Я». Захід організував відділ маркетингу ПДАУ для всіх охочих навчитися управлінню проєктами.  У безкоштовному навчальному тренінгу взяли участь студенти різних спеціальностей Університету, які попередньо зареєструвалися.
 
Тренінг провів формат менеджер компанії «Аврора» Назар Плохута. Він має чималий досвід управління проєктами: пройшов курс проєктної школи GEBS «Управління проєктами від А до Я», упродовж 2018–2020 років працював на посаді головного фахівця бюджету участі та управління проєктами комунальної організації «Інститут розвитку міста», нині керує екологічним проєктом «ОАЗА.Полтава».

Під час тренінгу учасники мали змогу дізнатися про дієві інструменти управління проєктами, ознайомитись із практикою ведення проєктів у полтавських компаніях, поставити тренеру свої запитання стосовно проєктного менеджменту та потренуватися реалізовувати власний проєкт.
 
У Полтавському державному аграрному університеті піклуються про те, щоб студенти отримували всі можливі інструменти для реалізації свого потенціалу. А тому заходи, які сприяють реалізації студентських суспільно важливих ініціатив, в Університеті проводять постійно.