ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс» запрошує студентів для проходження виробничої практики

Здобувачі вищої освіти Полтавської державної аграрної академії одержують не лише теоретичні знання, але й переймають практичний досвід у спеціалістів одного з найбільших тваринницьких підприємств – ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс».

Це сучасний свинокомплекс, який входить до групи компаній «Глобино». Під час практики студенти мають унікальну можливість ознайомитися з усіма ланками виготовлення продукції, оскільки це підприємство належить до замкнутого циклу виробництва. Окрім того, підприємство має високий статус біозахисту.

Студенти відповідно до укладеного графіку проходять практику в рамках дуальної освіти, яка набуває все більшої популярності в закладах вищої освіти. Розпочинається практика зустріччю в конференц-залі офісу з представниками відомих компаній, з якими співпрацює підприємство: «Сева Санте Анімаль Україна», «Cargill», «Hog Slat», «Cymedica» та ін Представники цих компаній інформують здобувачів вищої освіти про найсучасніші тенденції технології вирощування продукції тваринництва.

Така співпраця бізнесу та навчального закладу доволі ефективна: здобувачі вищої освіти демонструють високу теоретичну підготовку, набувають практичних навичок на виробничих підрозділах та запрошуються на постійну роботу після завершення навчання в академії.

Аспіранти мають унікальну можливість здійснювати досліди на племінному репродукторі «Нуклеус» в с. Шепелівка, використовуючи сучасне обладнання лабораторії та матеріали для запліднення свиноматок.

Якщо ти майбутній лікар ветеринарної медицина або вивчаєш технологію виробництва та переробки продукції тваринництва, долучитися до виробничої практики можна шляхом заповнення анкети на сайті ГК «Глобино» за посиланням http://ua.globino.ua/press-centr/Internship/anketa1 або за QR-кодом

Аудиторія: 

Діяльність: