Туристичний бізнес: сучасні тренди та напрями розвитку

Весняний настрій та готовність підприємців Полтавщини поділиться успіхами ведення бізнесу визначили тему круглого столу: «Туристичний бізнес: сучасні тренди та напрями розвитку». Захід відбувся 03 квітня в рамках діяльності «Бізнес-інкубатора» кафедри підприємництва і права факультету економіки та менеджменту Полтавської державної аграрної академії, модератором якого була к.е.н., доцент Дем’яненко Н. В.

З вітальними словами звернулись до учасників круглого столу проректор з науково-педагогічної, наукової роботи ПДАА, к.с.-г.н., доцент Горб Олег Олександрович та декан факультету економіки та менеджменту ПДАА, к.е.н., доцент Галич Олександр Анатолійович.

Спікер круглого столу, директор туристичного комплексу «Турист», к.пед.н., заслужений працівник культури України Оніщук Лариса Миколаївна розповіла про туристичний бізнес Полтавщини, навела приклади з власного досвіду роботи та охарактеризувала спектр пропонованих підприємством послуг.

Керуюча проектом On Top Extreme (сімейний бізнес) Шевченко Наталія Георгіївна з донькою розповіли про власний досвід започаткування і ведення бізнесу, визначили переваги активного відпочинку, специфіку вейкбордінгу як екстремального виду спорту, що наразі активно розвивається, та презентували соціально спрямований ролик про проект wake-park, що є, до речі, результатом дипломної роботи сина Наталії Георгіївни. Спікери запросили студентів на роботу та практику. І власним прикладом довели формулу: якщо твій бізнес – улюблене хобі, то ти не працюватимеш жодного дня!!!

Представники KiyАvia travel provider менеджер Хлопоніна Світлана Вікторівна й агент з обслуговування та продажу Конопля Анастасія Олександрівна виступили з інформацією про особливості діяльності провідного туристичного провайдера в Україні. Спікери здивували учасників круглого столу тим, що KiyАvia надає широкий спектр послуг для бізнесу і індивідуальних подорожей в Україні та за кордоном, що включає не лише бронювання й продаж авіаквитків, а й відпочинок на курортах, бронювання готелів, придбання залізничних та автобусних квитків, страхування майна, медичне страхування, візову підтримку тощо.

Функціонування бізнес-інкубатора – це чудова можливість дізнатися більше про життєвий шлях талановитих полтавчан, які не словом, а ділом довели, що успіх обирає наполегливих!!!