Творчий проект «Х - Фактор» в академії!

      Актова зала академії не вмістила усіх бажаючих пройти відбірко вий кастинг до відомого в Україні проекту «Х- Фактор». Бажання співати та показати свої вміння на великій сцені виявили більш ніж 250 юнаків та дівчат.
      Академія ретельно готувалася до проведення кастингу та прийому талановитої молоді, яка приїхала із різних куточків нашої держави.
      Керівник кастинг-групи проекту «Х- Фактор» Олег Критський позитивно оцінив зусилля академії в підготовці приміщень для прослуховування та надання зручностей для роботи фахівців проекту.
      В цілому атмосфера кастингу була доброзичливою для кожного, хто брав участь у творчих перегонах. І, мабуть, не випадково на сцені проекту звучали пісні і у виконанні співробітників нашого навчального закладу бухгалтера санаторію-профілакторію Оксани Гапоненко та керівника народного танцювального ансамблю «Ярина» Миколи Трояна.
      Побажаємо Оксані Сергіївні та Миколі Дмитровичу потрапити до фінальної частини проекту «Х - Фактор», а творчу молодь, яка брала участь у відбірковому кастингу запрошуємо до навчання в академії.

 

Фахівець з профорієнтаційної роботи
          Юлія Радочіна

Аудиторія: 

Діяльність: