Тиждень факультету ТВППТ

З 15 по 18 жовтня в Полтавській державній аграрній академії було проведено тиждень факультету Технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Цьогорічний формат передбачав низку заходів: спортивні змагання, святковий концерт, виставку-дегустацію наукових розробок студентів, презентацію творчих робіт і звичайно феєричну дискотеку.

У рамках тижня факультету студенти демонстрували свої спортивні надбання, беручи активну участь у проведенні « Веселих стартів», які для них організували викладачі кафедри фізкультури. Дуже приємно, що до цього спортивного заходу долучилися і студенти інших факультетів.

Незабутнім і особливим став для студентів  святковий концерт. Вони різноманітними способами – співи, танці, гумористичні та гімнастичні номери – демонстрували свої вміння на великій сцені. Майбутні технологи наполегливо готувалися,  витрачали майже весь свій вільний час, відвідували  репетиції, залучили до свого концерту і студентів з інших факультетів та вузів. Але найголовнішим гостем для них був декан факультету, який приєднався до проведення свята не лише промовою, а й незабутнім музичним дарунком. Усі в залі бурхливими оплесками підтримували Поліщука Анатолія Анатолійовича. Концерт був насиченим і вирізнявся своєю неординарністю.

Не менш незабутньою стала і виставка – дегустація наукових розробок. Студенти спеціальності 181 Харчові технології під  керівництвом викладачів випускової кафедри: Тендітника В. С., Будник Н. В., Кайнаш А. П., Кодак Т. С., Кравченко О. І., Єрошенко-Ножечкіної Г. М. та за допомоги лаборантів Тараненко С. Ю. та Мартусь В. В. створили справжні технологічні шедеври. На виставкових столах були представлені м'ясні страви: паштет «Курячий», копчена грудка, «Карбонат м’ясний», експозиція «Їжачок м'ясний», Харчова експозиція «Гостинний двір», грудинка маринована; молочні: кефір «Ніжний», сир «Адигейський з паприкою та зеленню», йогурт «Шоколадний»; напої: слабоалкогольний напій «Мохіто», смузі «Лісова свіжість», смузі «Мафія», Смузі «Веснюшки», желе «Веселка». Кондитерські вироби: пряники «Осіння фантазія», крафіни, кекси «Фантазія». Сирні мафіни виготовлені під керівництвом Мироненко О. І., викладача кафедри годівлі та зоогігієни с.-г. тварин.

 

 

Студенти спеціальності 204 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва спільно з викладачами кафедри технологій дрібного тваринництва організували дегустацію меду з різних медоносів. Зразки були представлені з пасік різних куточків Полтавської (Решетилівського, Чорнухівського, Зіньківського районів) та Запорізької областей. Також було презентовано фотозону факультету ТВППТ, створену старшим викладачем кафедри технологій дрібного тваринництва Карунною Т. І. та лаборантом Тараненко Л. А.

 

Усіх студентів факультету, які брали активну участь у проведенні тижня факультету було нагороджено почесними грамотами. Та найбільшою нагородою для них стала незабутня дискотека.

 

Аудиторія: 

Діяльність: