Тиждень інженерно-технологічного факультету ПДАУ – тиждень емоцій, знань та єднання!

З 1 до 5 квітня в Полтавському державному аграрному університеті проходив Тиждень інженерно-технологічного факультету, який очолює кандидатка технічних наук, доцентка Олександра Біловод. Тиждень був насичений цікавими та корисними подіями, які подарували студентам і гостям незабутні емоції, враження, нові знання та почуття єднання.
 
Упродовж тижня студенти та викладачі мали змогу: 
• долучитися до благодійного ярмарку, спортивного забігу та здавання крові, таким чином зробивши свій внесок у перемогу ЗСУ;
• продемонструвати свої знання та кмітливість у квесті та інтелектуальній грі «Доброчесний» ALIAS;
• відчути командний дух та азарт під час футбольного турніру Кубок декана ІТФ з мініфутболу;
• позмагатися за перемогу в конкурсі «Найкраща кімната гуртожитку»;
• отримати нові знання та цікаві поради під час лекцій провідних фахівців – наших стейкхолдерів;
• розслабитись і поспілкуватись із друзями під час вечора кіно та захоплюючої гри «Хованки»;
• підписати меморандуми із ФК «ІТ СТЕП ПОЛТАВА» та ТОВ «Агрістар», що свідчить про активну співпрацю факультету з провідними ІТ-компаніями та аграрними підприємствами.
 
Одним з яскравих моментів Тижня інженерно-технологічного факультету  став запуск челенджу #ялюблюІТФ, в якому всі охочі могли поділитися своїми враженнями про факультет у соціальних мережах.
 
Протягом Тижня учасники челенджу публікували фото та відео, де всіма можливими способами демонстрували свої улюблені моменти та незабутні події, пов’язані з ІТФ. Підсумки челенджу #ялюблюІТФ було підбито в завершальний день Тижня факультету.
 
Важливо зазначити, що Тиждень ІТФ став не лише платформою для розвитку та самореалізації студентів, але й чудовою нагодою для єднання та згуртування колективу факультету, адже, наприклад, відзнаку найактивнішої вболівальниці під час турніру з мініфутболу отримала представниця деканату.
 
Колектив інженерно-технологічного факультету щиро дякує усім, хто долучився до організації та проведення Тижня й запрошує на подальші заходи!
Стежте за інженерно-технологічним факультетом у фейсбуку та інстаграмі!