У ПДАУ відбулася спартакіада з легкої атлетики серед першокурсників

7 жовтня в Полтавському державному аграрному університеті пройшла спартакіада з легкої атлетики серед хлопців і дівчат першого року навчання. Участь у змаганнях на дистанціях 60 м і 400 м загалом взяли 123 спортсмени.
Після запеклої боротьби були визначені переможці та призери змагань.
На дистанції 60 м серед дівчат перше місце виборола Анастасія Сугак (факультет ветеринарної медицини); друге місце посіла Анна Жаркіх (факультет обліку та фінансів); третє місце — Альона Дебела (факультет агротехнологій та екології).
На дистанції 60 м серед юнаків перше місце посів Микола Чабан (факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва); друге місце — Максим Коба (навчально-науковий інститут економіки, управління, права та інформаційних технологій); третє місце — Денис Шолох (факультет ветеринарної медицини).
На дистанції 400 м серед дівчат перше місце посіла Анна Жарких (факультет обліку та фінансів); друге місце — Валерія Гридіна (факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва); третє місце — Олеся Шкіря (факультет обліку та фінансів).
На дистанції 400 м серед юнаків перше місце здобув Микола Чабан (факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва); друге місце — Максим Коба (навчально-науковий інститут економіки, управління, права та інформаційних технологій); третє місце — Тимофій Зиненко (факультет агротехнологій та екології).

Вітаємо переможців і призерів спартакіади та бажаємо подальших успіхів у спорті та навчанні!

Діяльність: