У ПДАУ відбувся круглий стіл, присвячений біотехнологіям в органічному агровиробництві

29 листопада 2023 року відбувся круглий стіл "Біотехнології у органічному агровиробництві", що зібрав науковців і здобувачів вищої освіти з Полтавського державного аграрного університету, Полтавського університету економіки і торгівлі та Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Учасників і гостей заходу привітали докторка сільськогосподарських наук старша наукова співробітниця, завідувачка кафедри біології продуктивності тварин ім. академіка О. В. Квасницького ПДАУ Світлана Усенко, доцентка кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи ПУЕТ Людмила Флока та асистентка кафедри ботаніки, екології та методики навчання біології ПНПУ ім. В. Г. Короленка Вікторія Рокотянська.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Після вступного слова пролунали цікаві та змістовні доповіді учасників круглого столу, що стосувалися широкого спектра питань, зокрема селекції, тваринництва, харчових біотехнологій, кормовиробництва та генетично модифікованої продукції.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Робота заходу проводилася активно, жваве обговорення та дискусії підкреслили актуальність обраних тем і значення подібних зустрічей для формування майбутніх фахівців галузі.