У Полтавській державній аграрній академії з 25 березня по 29 березня відбувся тиждень інженерно-технологічного факультету.

У понеділок студенти влаштували вікторину і КВЕСТ по академії. Перемогу у КВЕСТі здобула команда факультету економіки та менеджменту, другий результат показала команда інженерно-технологічного факультету, третіми була команда факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Команди-переможці окрім запальних змагань і драйву отримали масу задоволення і призи.

Вівторок відзначився конкурсом «Кращий механік інженерно-технологічного факультету». На площадці для водіння студенти демонстрували вправність у водіння легкового автомобіля і трактора; відзначились в інтелектуальному конкурсі; мали можливість ознайомитись із особливостями будови еко-автомобіля фірми «Tesla».

Для гостей, учасників і глядачів організатори передбачили гарячий чай і печиво щоб погодні умови не зіпсували настрою і атмосфери свята. Кращими командами стали: 1 місце – 4 курс, 2 місце – команда магістрів, 3 місце – 1 курс. Всі отримали призи як командні, так і в особистому заліку і за участь у вікторині.

Середа подарувала всіх спортивних вболівальників азартними естафетами, підготовленими викладачами кафедри фізичного виховання і спорту ПДАА; запальними виступами колективів художньої самодіяльності ПДАА: ансамбль сучасної пісні «Мал-а-хіт» (художній керівник Курбацька Світлана) і колектив сучасного танцю «Адванс» (художній керівник Каліахметова Олена), спортивною вікториною. В динамічній, запеклій боротьбі між командами курсів факультету перше місце здобув 3 курс, друге – 1 курс, а третє – 4.

У четвер відбувся концерт, де студенти Інженерно-технологічного факультету мали можливість продемонструвати уміння співати, танцювати, грати на музичних інструмента, декламувати вірші й просто жартувати, а не лише знання спеціальних дисциплін, навички керування транспортними засобами та спортивні якості. Бурхливі оплески і посмішки глядачів стали найкращою нагородою для артистів ІТФ.

П’ятниця стала найспокійнішим і найрозміренішим днем тижня, оскільки підводились підсумки святкування, будувались плани на майбутнє, аналізувались недоліки.

Тиждень вдався! Хто приймав участь у заходах, то отримав масу позитиву і задоволення від різнопланових конкурсів. Серед вболівальників, глядачів і учасників ніхто не залишився байдужим.