Участь інженерно-технологічного факультету у профорієнтаційних заходах ПДАУ

Щорічно викладачі всіх кафедр Університету беруть активну участь у поширенні інформації про Полтавський державний аграрний університет серед молоді шкіл і коледжів міста, Полтавської області та областей України.
Тож і кафедри галузеве машинобудування, загальнотехнічних дисциплін, технології та засоби механізації аграрного виробництва інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету за вересень – листопад 2021 року провела ряд цікавих лекцій для учнів полтавських шкіл:
1) Полтавської загальноосвітньої школи № 38 (https://www.pdau.edu.ua/news/zustrich-iz-uchnyamy-poltavskoyi-zagalnoosv...);
2) Полтавського наукового ліцею № 3
(https://www.pdau.edu.ua/news/zustrich-iz-uchnyamy-naukovogo-liceyu-no-3);
3) Полтавської загальноосвітньої школи № 27
(https://www.pdau.edu.ua/news/zustrich-iz-uchnyamy-poltavskoyi-zagalnoosv...);
4) Ліцей № 6 «Лідер» Полтавської міської ради
(https://www.pdau.edu.ua/news/zustrich-iz-uchnyamy-poltavskogo-liceyu-no6...);
5) Полтавської загальноосвітньої школи № 27
(https://www.pdau.edu.ua/news/zustrich-iz-uchnyamy-10-go-klasu-poltavskoy...е);
6) Представники Університету зустрілись із юними науковцями МАН
https://www.pdau.edu.ua/news/predstavnyky-universytetu-zustrilys-iz-yuny...
а також екскурсію для студентів Полтавського політехнічного фахового коледжу (https://www.pdau.edu.ua/news/ekskursiya-dlya-studentiv-poltavskogo-polit...).
Активну участь у проведенні екскурсій, бесід і ознайомчих лекцій взяли: к. т. н. Олександр Брикун, к. т. н. Олексій Бурлака, к. т. н. Олександр Горбенко, к. т. н. Антон Келемеш, к. ф.-м. н. Леонід Флегантов, к. п. н. Юлія Овсієнко, к. т. н. Сергій Яхін, майстер виробничого навчання Леонід Тесленко.
Окрім розповіді про історичне минуле, сьогодення і перспективи ПДАУ, демонстрації матеріально-технічної бази Університету і факультету, гості відзначили мальовничі куточки нашого закладу, доброзичливість і гостинність викладачів і адміністрації.

Аудиторія: 

Діяльність: