Урочиста Вчена рада Полтавського державного аграрного університету і нагородження представників трудового колективу!

18 травня відбулася урочиста Вчена рада Полтавського державного аграрного університету, присвячена Міжнародному Дню культури, який відзначали у квітні, але через карантинні обмеження урочистості відтермінували, та Дню науки в Україні.

Вчену раду урочисто відкрила ректор, професор, Заслужений діяч науки і техніки України Аранчій Валентина Іванівна. На заході були присутні заступник директора Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Власюк Галина Богданівна та заступник директора Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА Шерстюк Інна Володимирівна.

Під час роботи Вченої ради були заслухані доповіді проректора з науково-педагогічної роботи, наукової роботи Горба Олега Олександровича про наукові досягнення нашого колективу; проректора з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Шаравари Тамари Олексіївни про соціальний і гуманітарний напрями діяльності університету та перспективи їхнього розвитку; проректора з науково-педагогічної роботи Костенко Олени Михайлівни про стан та перспективи організації освітньої діяльності в 2020 – 2021 навчальному році.

56 членів трудового колективу отримали відзнаки державних установ різного рівня, зокрема подяки і нагрудні знаки Національної академії аграрних наук України, подяки і грамоти Міністерства освіти і науки України, подяки Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА,  подяки Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА, грамоти ректора ПДАА.