Урочисте закриття спартакіади

8 квітня відбулося урочисте закриття щорічної міжфакультетської спартакіади серед здобувачів вищої освіти Полтавського державного аграрного університету. Цьогоріч змагання проходили з чотирьох видів спорту: волейболу, настільного тенісу, шахів і мініфутболу.
 
З вітальним словом до учасників змагань звернувся ректор Університету Олександр Галич. Він висловив щиру вдячність усім спортсменам, тренерам та суддям за невтомну працю, завдяки якій спартакіада відбулася. Він підкреслив, що кожен учасник змагань, окрім демонстрації своїх фізичних можливостей, здобув цінний досвід, загартував характер, знайшов нових друзів.
 
«Спартакіада – це не просто змагання, це символ єднання нашого університетського колективу, спільного прагнення до досконалості, втілення принципів здорового способу життя», - зазначив ректор Університету, бажаючи всім учасникам подальших перемог та нових завершень.
 
Завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Петро Літвінов подякував учасникам за їхню самовідданість, спортивний азарт та прагнення до перемоги. Також подякував Збройним силам України за можливість проводити подібні заходи, адже завдяки мужності та героїзму  українських воїнів ми можемо жити, навчатися та займатися спортом.
 
Під час урочистостей глядачів вразив виступ талановитої повітряної гімнастки на полотнах Зезекало Дарина "Гостріше пера", який додав яскравості та естетичної насолоди.
 
Всі команди факультетів та інститутів були нагороджені солодкими подарунками, які вручили заступники деканів з виховної роботи.
 
За підсумками щорічної міжфакультетської спартакіади серед здобувачів вищої освіти ПДАУ місця розприділились таким чином:
 
І місце – навчально-науковий інститут економіки, управління, права та інформаційних технологій;
ІІ місце – навчально-науковий інститут агротехнологій, селекції та екології;
ІІІ місце – факультет обліку та фінансів.
 
Завершенням спартакіади став виступ колективу сучасно-естрадного танцю «A.D.V.A.N.C.E.».
 
Також, до Дня спорту профспілка ПДАУ вручила кафедрі фізичного виховання та спорту торт.
 
Полтавський державний аграрний університет вітає переможців та бажає всім учасникам подальших успіхів!