В аграрній академії 10 жовтня відбулося свято "Вечір першокурсника"!

10 жовтня о 15.00 у актовій залі навчального корпусу №1 відбулося свято “Вечір першокурсника  2013”, зібрані з нього кошти будуть передані на лікування нашої студентки Марії Говорової.

На початку свята всіх першокурсників привітала та побажала успіху в навчанні ректор академії, професор Аранчій Валентина Іванівна.

Всі талановиті студенти презентували себе і свої таланти. Кожен факультет представив різноманітні номера: танці, декламування віршів, пісні, КВН, виставка власних картин.

Особливо глядачів вразив чарівний спів талановитої студентки факультету економіки та менеджменту – Вікторії Кіт, яка виконала пісню.

А ось дівчата з факультету обліку та фінансів продемонстрували  веселий танок з чудовою артистичністю та музичним оформленням.

Факультет агротехнології та екології здивував надзвичайною постановкою на пісню «Мало тебя».

Шалений заряд енергії і море драйву подарувала студентка інженерно технологічного факультету  з піснею «It’s my life».

Команда КВН факультету економіки та менеджменту «Бородатий окунь» показала відмінний рівень підготовки та здійняла овації і нестримний сміх присутніх.

Останнім номером свята “Вечір першокурсника 2013” став флешмоб під пісню “Ну почему я такой сексуальный”,який просто в зірвав зал, в якому взяли участь всі першокурсники.

В кінці свята декани всіх факультетів привітали студентів та вручили їм подарунки.

Виступ першокурсників показав, що наша академія поповнилась талановитими та завзятими студентами. Тож бажаємо їм успіху, наснаги та процвітання. В добру путь!

Діяльність: