В академії відзначили День ООН

24 жовтня у всьому світі відзначають День ООН. Представництво Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні підтримали відзначення цього дня у 25 ВНЗ серед яких Полтавська державна аграрна академія.

День виявився досить насиченим та яскравим. З самісінького ранку на телеекранах, розміщених у навчальному корпусі транслювалися короткосюжетні фільми, що популяризують Цілі сталого розвитку.

Студенти та викладачі при вході у навчальний корпус мали можливість похизуватися своїми знаннями з діяльності ООН, відповідаючи на питання вікторини.

О 9.30 у Конференцзалі відбулося засідання круглого столу на тему «Досвід співпраці ПДАА зі Спільним проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». А за 6 років роботи ділитися і справді є чим.

     

Запроваджено 3 курси зі сталого розвитку, які освоїли близько 850 студентів, 8 студентів академії – практиканти Проекту, 47 виїздів у громаду, участь у яких взяли 1500 студентів та викладачів ПДАА.

Презентували «Парк цілей сталого розвитку «Стежками академії», створення якого ініційоване студентами за підтримки адміністрації академії. 17 точок – 17 цілей СР на території академії.

Яскравими емоціями був наповнений ще один захід – квест Парком цілей сталого розвитку, участь у якому взяли 10 студентських команд. Скануючи QR-коди студенти шукали потрібні їм відповіді на питання, пов’язані із Цілями сталого розвитку.

Завершили день науковими Дебатами на тему, які за жеребкуванням у Фіналі отримали тему «Чи потрібне державне регулювання у боротьбі із бідністю».