В ПДАА відбувся конкурс «Кращий молодий науковець року»

Відповідно до започаткованої традиції, цього року вчетверте були проведені підсумки конкурсу «Кращий молодий науковець року» за результатами наукової роботи у 2016-2017 навчальному році, організатором та ініціатором якого є Рада молодих вчених Полтавської державної академії. Головною метою проведення даного конкурсу є виявлення талановитої молоді та підтримка наукових досліджень молодих науковців академії.
Про високий рівень наукової активності молодих вчених академії свідчить як кількість учасників конкурсу, так і рівень рейтингового показника діяльного молодого науковця. Так, в цілому участь у конкурсі прийняли 6 молодих вчених, а саме: О. О. Дорошенко; Я. А. Дроботя; Т. П. Локес-Крупка; В. В. Мельничук; Н. С. Щербакова; І. О. Яснолоб.
За результатами поданих матеріалів конкурсантів було проведено розрахунок рейтингового показника до складу якого входило вісім індикаторів, що дали можливість різносторонньо оцінити наукову діяльність молодих науковців. Враховуючи максимальну кількість набраних балів (18,4) переможцем конкурсу стала Ілона Олександрівна Яснолоб, к.е.н., старший викладач кафедри підприємництва і права.
На засіданні Вченої ради академії, що відбулося 3 квітня 2018 р. ректор Валентина Іванівна Аранчій та проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Олександрович Горб привітали переможця та нагородили Почесною грамотою «Кращий молодий науковець року».

Вітаємо Ілону Олександрівну з перемогою в конкурсі та бажаємо всім молодим науковцям академії натхнення для нових наукових звершень! Лише освіта й наука можуть зробити нашу країну сильнішою!

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: