В ПДАА відбувся тренінг за програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні

Протягом 13-14 червня 2018 року студенти Полтавської державної аграрної академії взяли участь у першому локальному тренінгу за програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні. Протягом першого дня, шляхом переосмислення деяких речей, руйнування стереотипів, виконання різноманітних вправ та завдань, кожен зрозумів для себе, наскільки важливими є робота в команді та потреба дослухатися до кожного, та зробив висновки, що без команди неможливо реалізувати жоден проект. Другий день вирізнявся своєю організованістю, злагодженістю та врівноваженістю.

Фасилітатори надали учасникам покрокову інструкцію по написанню проекту. Після чого всі були розділені на групи та мали загальну мету – відшукати проблемні місця на території ПДАА та згодом спробувати написати проекти по вирішенню та усуненню виявлених проблем. По завершенню 2 днів кожен з присутніх отримав сертифікат про проходження тренінгу та віднині має право подавати власний проект соціальної дії на розгляд до Британської ради та претендувати на отримання 15 000грн на його реалізацію.

Час промайнув дуже непомітно в енергійній атмосфері та гарній компанії. Ні в кого не лишилось сумнівів, що для досягнення будь-якої мети необхідно плідно працювати та бути готовим до співпраці, щоб змінювати те, що довкола нас. Сподіваємось, що отриманий досвід допоможе новим підготовленим 17 «агентам змін» в майбутньому не лише в написанні проектів, але й в успішній їх реалізації на території Полтавської державної аграрної академії!!! До кінця року такі тренінги будуть проведені загалом для 250 осіб.

Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете! #activecitizensua #пдаа

 

Дмитро Томенко, студент 1курсу факультету економіки та менеджменту

 

Аудиторія: