Вагома перемога молодого науковця!

Щорічно в кінці року міська рада підводить підсумки молодіжного конкурсу «Молодь року». В конкурсі беруть участь юні полтавці, які мають успіхи та здобутки на рівні держави у навчанні, спорті, науці, медицині, промисловій галузі, громадських справах – всього в 7 номінаціях.

Нещодавно, в палаці дозвілля «Листопад» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Молодь року - 2017».
Приємно, що перемогу в номінації «Кращий молодий науковий працівник» здобула аспірантка кафедри фінансів і кредиту, факультету обліку та фінансів Лесюк Альона.

Організатори конкурсу належним чином відзначили номінантів конкурсу, які отримали спеціальні призи та подарунки: статуетку церемонії «Молодь року – 2017», диплом переможця, сертифікат на отримання 2500 гривень, сертифікат на 500 гривень для відпочинку в коморі» - першій галушковій мануфактурі», сертифікат на 350 гривень для придбання товарів в мережі магазинів «Стрекоза-сікрет», ексклюзивний пам’ятний подарунок від компанії «Оболонь», подорож на двох до міста Львів.
Щиро вітаємо Альону з перемогою в конкурсі! Бажаємо щастя та нових творчих досягнень!
До речі, подібні нагороди студенти академії одержували і раніше: в 2011 році – Знова Любава, студентка інженерно-технологічного факультету та в 2012 році - лікар ветеринарної медицини Терезія Локес.
Традиції продовжуються! Так тримати!