Відбулася Перша ФРІ медіа-школа

      30 березня 15 жителів Полтави та гостей міста розширили свої уявлення про сучасні медіа та способи їх роботи. І все завдяки тому, що взяли участь у Першій ФРІ медіа-школі, котра була організована Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Фундація Регіональних Ініціатив».
       Навчання проходило на теренах Полтавської державної аграрної академії. Своїми професійними знаннями у галузі медіа поділилися Голова ВМГО «ФРІ» Максим Кицюк та Голова медіа-служби ВМГО "ФРІ", PR-шеф TEDxKharkov Світлана Охович.
      Протягом дня студенти медіа-школи розширили свої знання по пошукові системи, соціальні мережі та їх використання у громадській діяльності, проявляли себе в якості копірайтерів, дізнавалися про нові молодіжні проекти, що з’являться у місті найближчим часом, обговорювали питання створення молодіжного ТБ, радіо та газети і просто гарно проводили час у дружній атмосфері.
      Підтримку в організації медіа-школи надали Полтавський байкклуб «BlacкFox» та Студенська Рада ПДАА. Участь у школі була абсолютно безкоштовною.
      Варто відмітити, що всі учасники школи йшли додому з посмішками на обличчях та яскравими іскрами в очах. А це є найбільшою винагородою за проведену роботу!

Марина Світоч Дзюбенко

Аудиторія: 

Діяльність: