Вітаємо наших студентів з перемогою в конкурсі!

Студенти факультетів інженерно-технологічного й економіки та менеджменту Полтавської державної аграрної академії Богдан Сергійович Черненко і Воробйова Анастасія Василівна були рекомендовані рішенням галузевої комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності (м. Черкаси) для участі у підсумковій науково-практичній конференції у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка, що відбувся 20-21 березня 2018 року.

Студентська наукова робота на тему «Дослідження покращеного плівкоукладача», підготовлена Богданом Сергійовичем Черненком під керівництвом професора кафедри безпеки життєдіяльності, кандидата технічних наук Прасолова Євгена Яковича зайняла призове місце у конкурсі, здобувач вищої освіти був нагороджений дипломом ІІ і ІІІ ступенів, а керівник отримав подяку за плідну підготовку студентів

Адміністрація факультетів щиро вітає молодих науковців і керівника, сподівається на подальшу успішну наукову діяльність. Так тримати!

 

ДолученняРозмір
Іконка зображення pr2.jpg1.05 МБ

Мітки: 

Діяльність: