Вітаємо з перемогою у конкурсі наукових робіт!

Викладачі кафедри менеджменту, а також їхні вихованці не зупиняються на досягнутому. Здобувачка вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» Марина Ястреба виконала наукову роботу на кафедрі менеджменту Полтавської державної аграрної академії і за підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка природокористування і охорони навколишнього середовища» 2020/2021 н. р. здобула диплом IIІ ступеня.

У зв’язку із запровадженням карантину конкурс відбувався дистанційно на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. На розгляд членів журі було представлено чимало наукових робіт від представників закладів вищої освіти всієї України.

Наукову роботу Марини «Менеджмент енергозбереження підприємств агропродовольчої сфери» високо оцінили члени галузевої конкурсної комісії, зокрема за її вагому практичну цінність.

Вітаємо переможницю та її наукового керівника – професора кафедри менеджменту Миколу Валерійовича Зось-Кіора. Зичимо нових перемог і міцного здоров’я!

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: