Військово-патріотичне виховання в дії!

В переповненій студентами актовій залі відбувся цікавий за змістом та важливий у виховній роботі захід під гаслом «Війна і мир». Захід організували міська рада ветеранів війни, міська рада ветеранів Афганістану та рада ветеранів війни та праці академії.

Перед студентами виступили голова ради ветеранів війни та праці академії, полковник Лебединський Іван Савелійович, який розповів про ратний подвиг захисників Вітчизни у роки Великої Вітчизняної війни. Також звернув увагу студентської молоді на необхідність берегти мир та бути готовими до захисту своєї Батьківщини.

Про військові конфлікти в «гарячих точках» світу, а також бойові дії в Афганістані говорили представник міської організації ветеранів війни в Афганістані полковник Шкарин Володимир Дмитрович та учасник бойових дій на території Афганістану, капітан Олександр Горшечніков.

Студентам були показані авторський відеофільм та слайди про бойові дії в Афганістані, а також стрічка про красу мирного життя в Коктебелі на березі Чорного моря. Тож тема заходу розкрита.

Захід приурочений до 67 річниці Великої Перемоги.

Аудиторія: 

Діяльність: